Dal 2007 il primo sito di petizioni italiano 12.151.633 firme raccolte

 • PETICION KUNDËR KEQPËRDORIMIT TË ARMËVE PSIKOTRONIKE

 • firme
  0 / 50000

  Creata da
  P. I.

 • petizione

  PETICION KUNDËR KEQPËRDORIMIT TË ARMËVE PSIKOTRONIKE (TË KONTROLLIT TË MENDJES), ME QËLLIM MBROJTJEN DHE RESPEKTIMIN E TË DREJTAVE DHE LIRIVE THEMELORE TË NJERIUT, QË QËNDROJNË NË THEMEL TË FUNKSIONIMIT TË DREJTË TË SHTETIT SHQIPTAR

  Drejtuar:

  Presidentit të Republikës së Shqipërisë dhe Komandantit të Forcave të Armatosura, Z. Bujar Nishani

  Kryetarit të Kuvendit Z. Ilir Meta

  Kryeministrit Z. Edi Rama

  Ministres së Mbrojtjes Znj. Mimi Kodheli

  Ministrit të Punëve të Brendshme Z. Saimir Tahiri

  Bazuar në Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë, si Ligji më i Lartë i Republikës së Shqipërisë, dhe në Marrëveshjet Ndërkombëtare të Ratifikuara mbi të Drejtat dhe Liritë Themelore të Njeriut:

  Ne, Populli i Shqipërisë, krenarë dhe të vetëdijshëm për historinë tonë, me përgjegjësi për të ardhmen, me besim te Zoti dhe/ose te vlera të tjera universale, me vendosmërinë për të ndërtuar një shtet të së drejtës, demokratik e social, për të garantuar të drejtat dhe liritë themelore të njeriut, me frymën e tolerancës dhe të bashkëjetesës fetare, me zotimin për mbrojtjen e dinjitetit dhe të personalitetit njerëzor, si dhe për prosperitetin e të gjithë kombit, për paqen, mirëqenien, kulturën dhe solidaritetin shoqëror, me aspiratën shekullore të popullit shqiptar për identitetin dhe bashkimin kombëtar, me bindjen e thellë se drejtësia, paqja, harmonia dhe bashkëpunimi ndërmjet kombeve janë ndër vlerat më të larta të njerëzimit,

  Ju kërkojmë:

  - Të hetoni mbi keqpërdorimin e Armëve Psikotronike (të Kontrollit të Mendjes). – Viktimat e Armëve Psikotronike (të Kontrollit të Mendjes) vihen në shënjestër padrejtësisht ose përdoren si subjekte njerëzore për qëllime kriminale jo-konsensuale, në kundërshtim të plotë me kushtetuën. Kriminelët mund të transplantojnë tek njerëzit mikroprocesorë apo nanomateriale, të monitorojnë trurin e tyre, të ndryshojnë vetëdijen dhe sjelljen, të torturojnë mendjen dhe trupat. Viktimat mund të përjetojnë: tortura dëgjimi nga mikrovalët; haluçinacione vizive; manipulim të mendimeve, vullnetit dhe emocioneve, fjalim të detyruar; lëvizje të pavullnetshme të trupit; transmetimin e urdhërave të veçanta në nëndërgjegje dhe ekzekutimin e detyrueshëm të tyre. Disa individë në shënjestër janë subjekte të ngacmimeve dhe përndjekjeve të organizuara në komunitetet e tyre, disa viktimave u vihen diagnoza psikiatrike të pavërteta.

  - Të ndalni këto fenomene të shëmtuara, të keqpërdorimit të Armëve Psikometrike (të Kontrollit të Mendjes) – nga një grup kriminelësh, me në krye ish-Presidentin e Shqipërisë, ish-Kryeministrin, ish-Kryetarin e Partisë Demokratike, Deputetin Sali Berisha, të cilët kanë mbajtur dhe mbajnë peng ende Popullin Shqiptar dhe Shqipërinë prej më shumë se dy dekada, për interesa të ngushta personale.

  TË NDERUAR PËRFAQËSUES TË LARTË TË SHTETIT SHQIPTAR,

  JU KËRKOJMË TË MERRNI MASA URGJENTE DHE TË MENJËHERSHME, PËR TË VENDOSUR NJËHERË E MIRË DREJTËSINË E MUNGUAR NË ATDHEUN TONË DHE NË KTHIMIN E NORMALITETIT NË JETËN E ÇDO SHTETASI SHQIPTAR.

  ME RESPEKT,

  POPULLI I SHQIPËRISË

 • Vjola Sala ha firmato la petizione 17 giorni fa

Per assicurare una ottimale navigazione ed altri servizi offerti, questo sito è predisposto per consentire l'utilizzo di Cookies. Continuando si accettano i Cookies secondo l'informativa consultabile a questo link.